خنثی‌سازی توطئه ناامنی در خراسان جنوبی شمخانی: پاسخ به اقدام نظامی آمریکا بی‌سابقه خواهد بود توضیح سخنگوی دولت درباره گرفتن خسارت حوادث اخیر از سلبریتی‌ها + جزئیات ضرب‌الاجل یک هفته‌ای عارف درباره خسارات جنگ ۱۲ روزه و حوادث اخیر پزشکیان: قدرت خرید دهک‌های یک تا هفت بهبود یافته است بررسی صلاحیت نامزد‌های انتخابات شورا کلید خورد / ۱۵ درصد داوطلبان زن هستند ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود تدوین برنامه اصلاح نظام اداری با ۶ محور و ۴۸ برنامه پزشکیان: آمریکا و اروپا نگران مردم ایران نیستند/ تا زمانیکه مردم با ما باشند، حل مسائل ممکن خواهد بود عارف: هدف از اصلاحات ساختاری، تثبیت نسبی ارز، رسیدن به رشد قابل قبول و مهار تورم است وزیر کشور: دشمن اعتراضات مردم را به آشوب و اقدامات تروریستی تبدیل کرد لاریجانی: ترامپ این را لو داد که اگر بحران اجتماعی در ایران ایجاد شود، ما عملیات نظامی اجرا می‌کنیم اطلاعات سپاه: بازداشت و احضار ۷۳۵ نفر از عناصر مرتبط با شبکه‌های ضدامنیتی/ شناسایی ۴۶ نفر از عوامل مرتبط با سرویس‌های بیگانه دستگیری لیدر‌های اصلی اغتشاشات در غرب و شرق تهران پزشکیان: اگر مدیران ما به شکل صحیح آموزش دیده بودند، امروز وضعیت بسیار متفاوت بود

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی:هرگونه مذاکره با آمریکا بر سر توان دفاعی مردود است

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی:هرگونه مذاکره با آمریکا بر سر توان دفاعی مردود است سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: امروز دیگر هیچ‌کدام از مسئولان کشور موضوع مذاکره بی قید و شرط با آمریکایی‌ها را پیگیری نمی‌کنند و حتی آنهایی هم که روزی دل در گروی غربی‌ها داشتند، به بدعهدی آمریکایی‌ها پی برده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۵ - ۱۸ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 10
کد خبر: ۲۴۵۱۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس هرگونه مذاکره درباره مسائل دفاعی و منطقه‌ای را مردود دانست و گفت: جمهوری اسلامی ایران زیر بار مذاکره تحت هر شرایطی نخواهد رفت.

 

سیدحسین نقوی‌حسینی سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی هرگونه مذاکره با آمریکایی‌ها و اروپایی‌ها درباره مسائل دفاعی و منطقه‌ای را مردود دانست و گفت: امروز دیگر هیچ‌کدام از مسئولان کشور موضوع مذاکره بی قید و شرط با آمریکایی‌ها را پیگیری نمی‌کنند و حتی آنهایی هم که روزی دل در گروی غربی‌ها داشتند، به بدعهدی آمریکایی‌ها پی برده‌اند.

 

وی با بیان اینکه مذاکره با آمریکایی‌ها هیچ سودی برای کشور ندارد، اظهار داشت: همان‌طور که رهبر معظم انقلاب اسلامی بارها تأکید کرده‌اند، باید از ظرفیت‌های داخلی و تکیه به نیروی‌‌های داخلی برای پیشرفت و آبادانی کشور امید داشته باشیم و از این ظرفیت‌‌ها استفاده کنیم.

 

 

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس تصریح کرد: بنده شخصا از بعضی مسئولان تعجب می‌کنم که با وجود نقض‌عهدهای مکرر آمریکایی‌ها و بازی‌هایی که اروپایی‌ها بعد از خروج آمریکا از برجام بر سر عمل به تعهدات‌شان درآوردند، همچنان به دنبال مذاکره با آمریکا هستند.

 

نقوی‌حسینی ادامه داد: اروپایی‌ها بعد از خروج آمریکا از برجام، همان خواسته‌‌ها و توقعات بیجای اوباما و ترامپ مبنی بر تجدیدنظر در مفاد توافق هسته‌ای را مطرح، اما این حرف‌ها را به زبان دیگری بیان کردند، آنها نیز مانند اذناب آمریکایی‌شان خواهان کاهش حضور ایران در منطقه و نیز توقف اقدامات توسعه‌ای در صنعت دفاعی و موشکی هستند.

 

وی اضافه کرد: اروپایی‌ها و آمریکایی‌ها باید بدانند که جمهوری اسلامی ایران زیر بار مذاکره تحت هر شرایطی نخواهد رفت و ما حتی درباره موضوعات منطقه‌ای، موشکی و توان دفاعی‌مان نیز با هیچ کسی در هیچ سطحی مذاکره‌ای نخواهیم کرد.

 

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس در پایان خاطرنشان کرد: مذاکره بر سر توان دفاعی و نیز حضور ایران در منطقه موجب تضعیف روحیه مقاومت و همین‌طور توان و اقتدار جموری اسلامی ایران خواهد شد که در این شرایط مذاکره‌ای صورت نخواهد گرفت.

منبع: تسنیم

ارسال نظر